Transformatieprojecten

Velder Vastgoed ontvangt veel nieuwbouw en transformatieprojecten van beleggers en bedrijfsmakelaars. Gelet op de locatie, de ontwikkelingen en de investeringskosten, leveren deze beleggingen vaak een goed rendement op. ‘Transformatieprojecten zijn een populaire zoekopdracht van onze relaties’ aldus Jeroen Menkveld. 

 

 

“Door de hoge woningnood, de vergrijzing en zelfs een dubbele vergrijzing in Nederland is er veel vraag naar zorg, wonen en appartementen.”

Velder Vastgoed heeft een gediversifieerd aanbod: woningen, appartementen, hotels, kantoren, zorg, bedrijfshallen, expats, winkels en monumenten. ‘Vandaag de dag is duurzaam ontwikkelen een pré. Bij duurzaam ontwikkelen staat de mens, de dieren en de omgeving centraal. Tevens is duurzaam ontwikkelen financieel aantrekkelijker gezien de stijgende vraag van huurders naar duurzame complexen. De financiering is eenvoudiger te verkrijgen. Banken nemen namelijk duurzaamheid mee in de financieringsvoorwaarden en er zijn subsidievoordelen bij verduurzaaming.’ In beginsel toets Velder Vastgoed de potentie van het transformatieproject en brengt in kaart welke visie van onze beleggers passend is binnen het project. ‘De markt is continue in beweging en elke investeerder heeft een eigen visie, wensen en criteriums. De veranderende vraag van beleggers gecombineerd met de schommelingen in de markt maakt onze job om optimale waarde toe te voegen in de portefeuille van relaties zeer uitdagend, maar elke geslaagde transactie geeft ons een enorme boost!’